Behandelingen


Werken aan een gezonde huid, maar tussentijds ook even ontsnappen aan de drukte van de dag? Jij wordt graag geholpen om de mooiste versie van jezelf (weer) naar boven te krijgen. In jou leven heeft jouw huid behoefte aan verschillende vormen van huidverzorging en ontstaan er soms huidproblemen. Met de juiste huidverbeterende producten en specialistische behandelingen gericht op jouw huid in combinatie met de gezonde voeding & lifestyle zorgen we er samen voor dat je uiteindelijk van binnenuit een mooie, egale en sprankelende huid krijgt!

 

Suuz Skincare biedt je onderstaande behandelingen voor zowel mannen als vrouwen en voor elk huidtype, elke huidwens en voor elke leeftijd.

Gezichtsbehandelingen

Unieke beleving van voelen, ruiken, horen en proeven. Ervaar een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden.

De behandelingen zorgen ervoor dat je kunt ontspannen en jouw huid zich zal verbeteren.


Gezichtsbehandelingen

Kleine behandelingen

Hier verstaan we het reguliere onderhoud onder aan wimpers en/of wenkbrauwen. Denk aan het verven, epileren of harsen. Combinaties zijn uiteraard mogelijk!

Kleine behandelingen

Lichaamsbehandelingen

Tijd voor jezelf! Boek een massage voor een welverdiende ontspanning! Of is het hoog tijd voor het harsen van bijvoorbeeld je benen?

LichaamsbehandelingenWIST JE DAT | MASSAGES

Een massage is in de eerste plaats ontzettend lekker, maar wist je ook dat het heel gezond is? Massage is goed voor lichaam en geest. Massages verminderen stress, stimuleert het geluksgevoel, verhoogt je weerstand, stimuleert de doorbloeding, geeft energie en laat je weer tot jezelf komen. Kortom, genoeg redenen om jezelf eens lekker te laten verwennen!


Cenzaa Seasons

TIP | 4 SEASONS


In Nederland hebben we 4 seizoenen, we kleden ons naar de seizoenen. Maar waarom passen we onze verzorging er niet op aan? Laat je huid bij Suuz Skincare analyseren om te kijken welke verzorgingsproducten jou huid op dit moment nodig heeft! Love Cenzaa as much as we do...

 

Massages