Rebalancing Power

Cenzaa Rebalancing Power [24H Deep Clarifying Complex] is een intensief zuiverend, talgregulerend, hydraterend serum en bevat ingrediënten met ontstekingsremmende eigenschappen. Let op! Dit product wordt niet geadviseerd tijdens de zwangerschap of borstvoeding of bij een allergie voor aspirine. Combineer dit product altijd met een SPF.

 

Het Cenzaa Power programma is speciaal ontwikkeld om de individuele wensen ten aanzien van huidverbetering doelgericht te behandelen. Dankzij de speciale formule van de Cenzaa Powers kunnen actieve bestanddelen sneller in de huid dringen. Het grote verschil tussen crèmes en powers is is dat die laatste veel meer actieve ingrediënten bevatten.  

 

Inhoud: 15ml

Zuiverend serum

€ 34,95

  • Levertijd: 1-3 dagen

Extra informatie

Gebruik

Rebalancing Power is geschikt voor dagelijks gebruik. Verdeel een kleine hoeveelheid op gelaat, hals en/of decolleté en laat het even inwerken. Breng vervolgens de Cenzaa 24h verzorging aan.

Resultaat 

• Matteert de huid en verfijnt poriën

• Zuivert en reguleert talgproductie 

• Huidverbeterende fruitzuren 

• Ontstekingsremmende eigenschappen 

• Stimuleert genezingsproces Gerelateerde producten

Suuz Skincare

Sterrenkroos 62, Zwolle

info@suuz-skincare.nl

 

Openingstijden:
Maandag: 09.00 u - 17.00 u

Dinsdag: 17.00 u - 21.00 u

Woensdag: 9.00 u - 14.00 u

Donderdag: 9.00 u - 17.00 u

Vrijdag: 09.00 u - 14.00 u

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten


ANBOS Suuz Skincare

Ik sta geregistreerd bij de ANBOS als één van de 5000 gediplomeerde schoonheidsspecialisten van Nederland. Hiermee bied ik basis- én specialistische behandelingen die in sommige gevallen vergoed worden.