Body & Soul


Hand & Foot

Traditionele wellnessrituelen uit oude culturen heeft Cenzaa vertaald naar eigentijdse producten. In de Hand & Foot collectie ontdekt u de luxe texturen en bijzondere Aziatische ingrediënten die uw handen en voeten trakteren. Creëer elke ochtend een bijzonder moment en ervaar 's avonds de weldadige en kalmerende geurnoten voor pure ontspanning.

Mellow Bamboo Cream
Mellow Bamboo Cream [Advanced Repairing Care] is een bijzondere hand- en voetencrème verrijkt met Aziatische ingrediënten, zoals bamboe-extract, sheabutter en oranjebloesem. De romige textuur herstelt en voedt uw huid intensief en zorgt voor ... (meer lezen)
€ 22,95
Sensational Hand Wash
Sensationele ervaring voor uw handen! speelt in op de eeuwenoude Japanse traditie waarbij reinigingsrituelen in combinatie met het rustgevende geluid van stromend water een belangrijke rol spelen.   Inhoud: 150ml ... (meer lezen)
€ 16,20

Body Wash

Waan je in de luxe wereld van spa en wellness in jouw eigen badkamer. De traditionele reinigingsrituelen met weldadige geursensaties zorgen voor ontspanning en zuivering van lichaam en geest. De unieke Cenzaa Wash Away collectie bevat een body scrub met slib uit de Nijl en een all-in-one douchegel en shampoo.


Body Care

Ervaar iedere dag een moment van wellness met de heerlijk verzorgende bodyproducten van Cenzaa! Cenzaa Body Relief geeft u huid extra aandacht met hydraterende, voedende en verzorgende pure ingrediënten voor een zijdezachte en stralende huid. Laat u meevoeren en geniet van de heerlijke geuraroma's met een positieve werking op uw huid, lichaam en geest.


Fragnance