Lifestyle


Tover uw huis om tot een rustgevende oase!
Kwaliteit, sfeer en de bijzondere beleving van de Cenzaa Lifestyle collection zorgen voor een ultiem comfortabele, rustgevende beleving in uw eigen huis. Laat u meevoeren op een sensationele geurreis. Door het unieke samenspel van verschillende geuren zal uw huis een serene sfeer uitademen en vindt u het rustpunt in uzelf terug.


Cenzaa Dream Tea

Maak een verrukkelijke ontdekkingsreis met de vier biologische smaakmakers van Cenzaa. Uw papillen worden getrakteerd op overheerlijke en pure ingrediënten. Haal de Taste of Cenzaa in huis en reis in gedachten af naar prachtige droombestemmingen.


Cenzaa Caramel Sensation

De Cenzaa Caramel Sensation is een heerlijke (alcoholvrije) caramelsiroop die speciaal bedoel is om warme dranken een bijzondere smaak te geven. De Caramel Sensation is een tasty traktatie van uzelf, welverdiend na een lange werkdag, als aperitief na het diner of gewoon omdat u er zin in heeft.


Cenzaa Scented Candle

Tover uw eigen huis om tot een rustgevende omgeving met de zachte geurnoten van de Serenity Candles. Door het samenspel van verschillende geuren die zich tijdens het opbranden van de kaars verspreiden vindt u het rustpunt in uzelf terug.