Mini Home Treatments


Geef jouw huid thuis de aandacht die zij verdient!

 

Het is een rare tijd. Je bent veel thuis en je maakt je misschien zorgen om wat nog komen gaat. Hoe heerlijk is het om even een moment voor jezelf te hebben, waarin je totaal kunt ontspannen je huid maximaal kunt verbeteren? Suuz Skincare biedt jou dit moment met een Mini Home Treatment. Kijk hoe jij thuis kunt werken aan een gezonde en stralende huid.

Scrol snel naar beneden!

 

 

 


"Spicy Skin Boost" Mini Home Treatment
De Spicy Skin Boost Home Treatment voorziet je huid van exclusieve en hoogwaardige werkstoffen die je huid een revolutionaire boost geven. De Home Treatment start met de innovatieve Spicy Skin Shock; dit Cell Activating masker is speciaal on ... (meer lezen)
€ 44,95
Moisty & Lifting Mini Home Treatment Set
De "Moisty & Lifting" Mini Home Treatment voor een frisser jonger ogende huid start met een Rise & Shine Cleanser, die de huid reinigt, op een sprankelende, zijdezachte wijze zonder haar uit te drogen. Beleef een heerlijk MASKER MOMENT MET H ... (meer lezen)
€ 31,50
Work Out Mini Home Treatment
Deze intensieve "Work Out" Home Treatment voorziet je huid van exclusieve en hoogwaardige werkstoffen voor optimaal resultaat. De set bevat een aantal intensieve speciaalproducten zoals het Timeless Caviar Ampul en een Goud-Diamant Collageen ... (meer lezen)
€ 26,95