Vanwege Covid-19 en de maatregelen die ik daarvoor moet nemen, reken ik bij elke gezichtsbehandeling/lichaamsbehandeling €2,50 extra en bij de kleine behandelingen €1,00 extra (prijs is uiteraard per afspraak, niet voor elke losse behandeling). 

Ik ga er vanuit dat elke klant zich aan de corona-maatregelen houdt, dus bij klachten zeg je op tijd de afspraak af. Indien mogelijk minimaal 4 uur van te voren, zodat ik nog een andere klant blij kan maken. Lukt dit niet dan ben ik genoodzaakt de behandeling deels in rekening te brengen (50%).


Huidverbeterende Behandelingen

Ziet jouw huid er dof en vermoeid uit? Verschijnen er rimpels en plooien? Heb je last van couperose en pigmentvlekken? Met de Cenzaa Therapeutic behandelingen wordt jouw huid uitgedaagd. Door gebruik te maken van de unieke Cenzaa huidanalyse herkennen we de werkelijke oorzaak van huidproblemen. Door de resultaatgerichte huidverbetering van binnen- en buiten te ondersteunen zorgen we met de PCN2 formulering voor herstel in recordtempo. De Cenzaa therapeutische behandelingen en producten gaan verder waar anderen stoppen. Huidproblemen worden aangepakt en jouw huid zal in betere conditie komen.

Bij Suuz Skincare kun je terecht voor Bindweefselmassage en prachtige fruitzuur-behandelingen. Deze zijn los te boeken maar ook in kuurverband te ondergaan, voor het beste resultaat!