Nieuwe Seasons-behandelingen! Kijk hier voor meer informatie.

Afspraak maken

Onderzoeken wijzen uit dat ongeveer 50% van het resultaat behaald wordt in de Cenzaa salon, andere 50% thuis met de juiste producten. 


Maandag:    09.00 u- 18.00 u

Dinsdag:      gesloten

Woensdag:  10.00 u - 21.00 u

Donderdag: gesloten
Vrijdag:        09.00 u - 18.00 u
Zaterdag:     09.00 u - 13.00 u.
Zondag:       gesloten
Maak jouw afspraak online

Suuz Skincare staat meerdere dagen per week voor je klaar en zelfs ‘s avonds bent je welkom voor unieke behandelingen, professionele producten en leuke gifts! 

Maak tijdens openingstijden bij voorkeur jouw afspraak online aangezien tijdens deze tijden veelal een behandeling plaatsvindt. Met behulp van een eenvoudig en overzichtelijk boekingsprogramma bepaal je zelf gewenste datum en tijd. De afspraak wordt dan per mail aan je bevestigd.


Frequentie salonbezoek

Een bezoekje aan de schoonheidsspecialist voelt voor de één als luxe ontspanning en voor de ander als noodzaak. Maar wat is nu het beste voor jouw huid? Wist je dat jouw huid zich elke 28 dagen vernieuwt? Ook met de wisseling van het seizoen verandert je huid. De beste frequentie om de salon te bezoeken en je huid te behandelen is dan ook om de 4 tot 6 weken. Afhankelijk van jouw wens, natuurlijk! Huidproblemen worden bij Suuz Skincare doeltreffend behandeld en bij voorkeur voor 100% aangepakt.