Over Suuz Skincare


“Ik geloof dat een mooie huid het resultaat is van ontspanning, een gezonde lifestyle en een goede huidverzorging. Als mijn klanten een stralende huid hebben is mijn doel bereikt!”

Suzan Doornebosch is huidspecialist en eigenaresse van Suuz Skincare, de plek in Zwolle en omgeving waar huidverbetering en ontspanning samen komen.

 

“De focus van mijn salon ligt op 'tijd voor jezelf'. Teveel mensen lopen zichzelf voorbij en gunnen zich geen tijd meer voor zichzelf. Even een moment om op te laden, even alle aandacht op jou gericht. Als je goed voor jezelf zorgt straal je dit ook uit, en daar hoort een goede huidverzorging ook bij.”

 

Suzan heeft na jarenlange praktijkervaring, in één van de grootste schoonheidsinstituten in Zwolle, enorm veel kennis opgedaan op het gebied van huidverbetering en huidverzorging. Met haar passie en diverse studies in haar vakgebied beschikt zij over veel deskundigheid op het gebied van huidbehandelingen. Deze behandelingen gaan een stap verder dan die van een reguliere schoonheidsspecialiste. Daarnaast is zij aangesloten bij de ANBOS zodat je zeker weet dat je in vakkundige handen bent.

 

Bij Suuz Skincare wordt gewerkt met de huidverbeterende en natuurlijke producten van Cenzaa, welke ook dierproefvrij zijn. Deze producten voelen niet alleen aangenaam op de huid maar dringen door tot de diepe huidlagen waardoor je huid optimaal hersteld.

 

Uiteraard kun je ook terecht voor heerlijke ontspannende behandelingen, massages en make-up, maar ook voor het behandelen van huidproblemen zoals Acne. 

Je bent van harte welkom bij Suuz Skincare, om die welverdiende tijd voor jezelf vrij te maken.

Gun jezelf de beleving, het genieten en je mooi voelen!


Cenzaa cosmetica

Cenzaa


Een reis door de wereld van Cenzaa waarbij aandacht en het geweldige resultaat in huidverbetering je de liefde en warmte geven om zo het beste uit jezelf te halen. Ontdek jouw ideale combinatie van puurheid, gezondheid en luxe.

ANBOS Suuz Skincare

Anbos


"Ik sta geregistreerd bij de ANBOS als één van de 5000 gediplomeerde schoonheidsspecialisten van Nederland. Hiermee bied ik basis- én specialistische behandelingen die in sommige gevallen vergoed worden"

Download
Algemene voorwaarden
algemene-voorwaarden-uv-def-2018.pdf
Adobe Acrobat document 784.0 KB