MAYEE AHA Powerhero 50ml

6% Glycol – 2% Niacinamide – pH 3.6

 

Ik ben een krachtige leave-on peeling, stimuleer celvernieuwing en hydrateer. Ik vervaag pigmentvlekjes, littekens en verminder fijne lijntjes.

 

✓ Ik zorg voor een frisse, zachte en strakkere huid

 

✓ Ik stimuleer huidvernieuwing en help zonbeschadiging en oneffenheden te verminderen

 

✓ Ik ben een intensieve, huidverbeterende schoonheidsbehandeling voor thuis

6% Glycol – 2% Niacinamide – pH 3.6

€ 30,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

WHAT I DO FOR YOU


Ik ben een krachtige leave-on peeling en jouw geheim voor een egalere, stralende en jong uitziende huid! Ik ben jouw hoog geformuleerde PowerHero voor thuis waar jij zichtbaar resultaat mee behaalt! Dankzij mijn hoge percentages aan glycolzuur(6%), niacinamide(2%) én de lage pH-waarde geef ik jouw huid thuis het effect van een professionele schoonheidsbehandeling. 

 

Mijn unieke formulering verwijdert niet alleen dode huidcellen, maar stimuleert ook de celvernieuwing, vervaagt fijne lijntjes en pigmentvlekjes, vlakt (acne-)littekens af en herstelt zonschade

 

✓ Ik zorg voor een frisse, zachte en strakkere huid

   

 Ik stimuleer huidvernieuwing en help zonbeschadiging en oneffenheden te verminderen

 

 Ik ben een intensieve, huidverbeterende schoonheidsbehandeling voor thuis.

HOW TO USE


1. Knijp in het pipetje zodat het zich vult met mij en druppel in je hand. Laat de punt van de pipet daarbij geen contact maken met de huid. 

 

2. Je hebt maar een druppel (ongeveer ter grootte van een blauwe bes) van mij nodig. Breng mij dun aan op een gereinigd gezicht. Vermijd hierbij de ogen. 

 

3. Laat mij als leave-on peeling even twee minuutjes inwerken. 

 

4. Breng vervolgens over het door de huid opgenomen laagje AHA PowerHero, een MAYEE serum en crème aan. Je haalt mij er dus niet af!

 

5. Gebruik mij eerst om de drie dagen en bouw dit op tot dagelijks gebruik, afhankelijk van jouw huidbehoefte. Je kunt me eventueel ook lokaal gebruiken.  

KEY INGREDIENTS


Glycolzuur

Glycolzuur heeft veel benefits voor je huid. In de eerste plaats zorgt het voor het verwijderen van dode huidcellen. Door deze exfoliërende werking zorgt glycolzuuur direct voor een gladde en stralende huid. Het helpt de huid tevens vocht vast te houden, maakt pigmentvlekjes minder zichtbaar en laat ouderdomsverschijnselen afnemen. Door je huid met glycolzuur voor te bereiden zal alles wat je erna aanbrengt op je huid effectiever werken en dieper in je huid worden getransporteerd. Een echte krachtpatser!

 

Niacinamide

Niacinamide, ofwel vitamine B3, is enorm veelzijdig en doeltreffend voor écht iedere huid! Van een ontstekingsgevoelige huid tot een huid met pigmentvlekjes, fijne lijntjes en rimpels. Niacinamide werkt fantastisch samen met de 6% glycolzuur, omdat niacinamide jouw huid direct beschermt, kalmeert en irritatie en roodheid tegengaat. Het vermindert tevens huidverkleuringen en tegelijkertijd zorgt het voor aanmaak van ceramiden en vrije vetzuren, waarmee de barrièrefunctie van de huid wordt versterkt en vochtverlies voorkomen wordt. Een fantastische multitasker!

 

Prebiulin AGA

Op onze huid leeft een vrolijke groep bacteriën, schimmels en virussen. Deze gemeenschap van micro-organismen wordt het microbioom genoemd. Het microbioom vormt de zuurmantel van de huid en beschermt tegen het binnendringen van ziektekiemen. Een microbioom dat in balans is, is de basis van een gezonde huid en draagt bij aan de bescherming ervan. Helaas kan dit microbioom door allerlei omstandigheden, zoals bijv. stress, UV-straling en irriterende conserveringsmiddelen, uit balans raken. Dit kan leiden tot allerlei huidproblemen, zoals een droge en gevoelige huid, een huid met neiging tot acne of versnelde huidveroudering. Prebiulin AGA is een plantaardig ingrediënt dat je huid goed hydrateert en er als natuurlijk prebioticum voor zorgt dat de microbioom op je huid weer in balans is. 

 

INGREDIENTS: AQUA, GLYCOLIC ACID, NIACINAMIDE, INULIN, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, CELLULOSE GUM, BUTYLENE GLYCOL, PARFUM, POTASSIUM SORBATE, PANTHENOL, SODIUM BENZOATE, XANTHAN GUM, AMMONIUM GLYCYRRHIZATE, ESCIN, RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT, FRUCTOSE, CELLULOSE, GLUCOSE, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, SODIUM HYALURONATE


Suuz Skincare

Sterrenkroos 62, Zwolle

info@suuz-skincare.nl

 

Openingstijden:
Maandag: 09.00 u - 17.00 u

Dinsdag: 17.00 u - 21.00 u

Woensdag: 9.00 u - 14.00 u

Donderdag: 9.00 u - 17.00 u

Vrijdag: 09.00 u - 14.00 u

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten


ANBOS Suuz Skincare

Ik sta geregistreerd bij de ANBOS als één van de 5000 gediplomeerde schoonheidsspecialisten van Nederland. Hiermee bied ik basis- én specialistische behandelingen die in sommige gevallen vergoed worden.