MAYEE BHA Powerhero 50ml

2% Salicyl – 2% Niacinamide – pH 3.5

 

Ik ben een krachtige leave-on-peeling voor de onzuivere huid, bij vergrote poriën en mee-eters en ik help puistjes te verminderen.

 

✓ Ik ben de Hero voor de vette en onzuivere huid.

 

✓ Ik verwijder dode huidcellen en reinig tot diep in je poriën.

 

✓ Ik draag bij aan het herstel van jouw huidflora met prebiotica

2% Salicyl – 2% Niacinamide – pH 3.5

€ 29,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

WHAT I DO FOR YOU


Ik ben een krachtige leave-on-peeling voor de vette en onzuivere huid.  Ik help puistjes te verminderen en grove poriën te verfijnen.  Ik ben jouw hoog geformuleerde Powerhero voor thuis waar jij zichtbaar resultaat mee behaalt! 

 

Dankzij mijn serieuze percentages aan actieve ingrediënten zoals 2% salicylzuur, 2% niacinamide én de lage pH waarde, geef ik jouw huid thuis het effect van een professionele schoonheidsbehandeling. 

 

Mijn unieke formulering zuivert tot diep in je poriën, werkt ontstekingsremmend, pakt je onzuiverheden aan en helpt het ontstaan van nieuwe ontstekingen tegen te gaan. Dankzij de toevoeging van Niacinamide wordt je huid tevens gekalmeerd en neemt roodheid en irritatie zichtbaar af. Ik ben jouw geheim voor een zuivere en rustig uitziende huid!

 

 Ik ben de Hero voor de vette en onzuivere huid.

 

 Ik verwijder dode huidcellen en reinig tot diep in je poriën.

 

 Ik draag bij aan het herstel van jouw huidflora met prebiotica.

HOW TO USE


1. Knijp in het pipetje zodat het zich vult met mij en druppel in je hand. Laat de punt van de pipet daarbij geen contact maken met de huid. 

 

2. Je hebt maar een druppel (ongeveer ter grootte van een blauwe bes) van mij nodig. Breng mij dun aan op een gereinigd gezicht. Vermijd hierbij de ogen. 

 

3. Laat mij als leave-on peeling twee minuten inwerken. 

 

4. Breng vervolgens over het door de huid opgenomen laagje BHA PowerHero een MAYEE serum en crème aan. Je haalt mij er dus niet af!

 

5. Gebruik mij eerst om de drie dagen en bouw dit op tot dagelijks gebruik, afhankelijk van jouw huidbehoefte. Je kunt mij eventueel ook lokaal gebruiken.  

KEY INGREDIENTS


Salicylzuur

Met een maximaal percentage van 2% werkt salicylzuur super effectief tegen onzuiverheden doordat het tot diep in de poriën dringt en overtollig opgehoopt talg oplost. Het heeft tevens een exfoliërende en ontstekingsremmende functie, waardoor er minder snel ontstekingen zullen ontstaan. Salicylzuur is een van de beste oplossingen tegen onzuiverheden en een onmisbaar ingrediënt voor een vette en onzuivere huid!

 

Niacinamide

Niacinamide is een van onze top ingrediënten die we maar al te graag gebruiken! Niacinamide, ofwel vitamine B3, is namelijk enorm veelzijdig en doeltreffend voor écht iedere huid! Van een ontstekingsgevoelige huid tot een huid met pigmentvlekjes, fijne lijntjes en rimpels. Niacinamide werkt fantastisch in deze BHA PowerHero, omdat het ervoor zorgt dat er minder talg wordt aangemaakt. Hierdoor helpt het het ontstaan van verstopte poriën en puistjes te voorkomen. Doordat de niacinamide jouw huid daarnaast direct kalmeert en irritatie en roodheid tegengaat, zal een ontstekingsgevoelige huid rustiger ogen. Het vermindert tevens huidverkleuringen en tegelijkertijd zorgt het voor aanmaak van ceramiden en vrije vetzuren waarmee de barrièrefunctie van de huid wordt versterkt en vochtverlies voorkomen wordt. Een fantastische multitasker!

 

Prebiulin AGA

Ik hoor je al denken, wat is Prebiulin AGA? Ik ben jouw prebiotische supermoisturizer! Op onze huid leeft een vrolijke groep bacteriën, schimmels en virussen. Deze gemeenschap van micro-organismen wordt het microbioom genoemd. Het microbioom vormt de zuurmantel van de huid en beschermt tegen het binnendringen van ziektekiemen. Een microbioom dat in balans is, is de basis van een gezonde huid en draagt bij aan de bescherming ervan. Helaas kan dit microbioom door allerlei omstandigheden, zoals bijv. stress, UV-straling en irriterende conserveringsmiddelen, uit balans raken. Dit kan leiden tot allerlei huidproblemen, zoals een droge en gevoelige huid, een huid met neiging tot acne of versnelde huidveroudering.

 

Jojoba-olie

Jojoba-olie is een olie (eigenlijk een vloeibare was) die super goed werkt op een vette huid. Het zendt een soort ‘signaaltje’ naar de talgklieren, waarbij het laat weten dat ze kunnen stoppen met het produceren van te veel talg. Jojoba-olie vertraagt zo de talgproductie, waardoor het voor mensen met een vette huid een ideaal middel is tegen ontstekingen. Mee-eters en puistjes worden hierdoor bestreden.

 

INGREDIENTS: AQUA, NIACINAMIDE, SALICYLIC ACID, INULIN, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, GLYCERYL STEARATE, FRUCTOSE, PARFUM, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, CELLULOSE GUM, SODIUM BENZOATE, GLYCERIN, INULIN LAURYL CARBAMATE.


Suuz Skincare

Sterrenkroos 62, Zwolle

info@suuz-skincare.nl

 

Openingstijden:
Maandag: 09.00 u - 17.00 u

Dinsdag: 17.00 u - 21.00 u

Woensdag: 9.00 u - 14.00 u

Donderdag: 9.00 u - 17.00 u

Vrijdag: 09.00 u - 14.00 u

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten


ANBOS Suuz Skincare

Ik sta geregistreerd bij de ANBOS als één van de 5000 gediplomeerde schoonheidsspecialisten van Nederland. Hiermee bied ik basis- én specialistische behandelingen die in sommige gevallen vergoed worden.