Beleef de 6-stappen


Allereerst is het heel belangrijk om regelmatig een (herstel)behandeling te plannen in de schoonheidssalon. Echter álleen een huidverbeterende behandeling in de salon is helaas niet genoeg. Onderzoeken wijzen uit dat ongeveer 50% van het resultaat behaald wordt door dagelijks de huid thuis te verzorgen met de juiste producten. Daarom wordt er gewerkt met een 6-stappenplan om jou zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid. Met dit 6-stappenplan weet je precies welk product je wanneer moet gebruiken en hoeveel tijd je aan je huid moet besteden om deze jong en mooi te houden.


STAP 1: Dé basis van gezichtsverzorging


REINIGEN VAN HET GEZICHT

Reiniging van de huid is de allerbelangrijkste eerste stap die eigenlijk nooit mag worden overgeslagen. Een schone huid is essentieel is voor het opbouwen van een gezonde huid. De Cenzaa reinigingsproducten gebruikt je ’s ochtends en ’s avonds en hebben een voedende, huidverbeterende, antioxidantieve en beschermende werking. Na de reiniging is het tijd voor het belangrijkste ritueel: de lotion. Een lotion verwijdert de laatste vuilrestjes, herstelt de pH-waarde van de huid en sluit de poriën. 

 

Een goede reiniging, tweemaal daags, is een absolute must!

Reiniging


Dieptereiniging

STAP 2: Zuivert de poriën diep


DIEPTEREINIGING GEZICHT

Naast de dagelijkse reiniging van de huid, is het van belang om één tot drie keer per week een dieptereiniging toe te passen. Zo worden dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd, de poriën gezuiverd en oneffenheden geëgaliseerd en wordt de effectiviteit van de dagelijkse Cenzaa producten geoptimaliseerd. Wil je een alternatief voor het “mechanische” scrubben? Gebruik dan de Illuminating Masq met hydroxyzuren die een enzymmatige werking heeft.

 

Pas één tot drie keer per week een dieptereiniging toe. 

 STAP 3: Krachtige dosis voor huidverbetering


COMPLEX SERUM

Een complex serum is een dunne, super geconcentreerde fluid en is “de levensverzekering voor een mooie huid”.

 

Dankzij de speciale PCN2® formule van cosmeceuticals wordt het complex sneller en dieper naar alle huidlagen getransporteerd. Het is de meest krachtige dosis van werkstoffen die de huid maximaal verbeteren, slechts enkele druppels zijn voldoende. Complexen van Cenzaa zijn er om de huid op te peppen, lichter te maken of om te beschermen.

Complex serum


Gezichtscrème

STAP 4: Dé hydraterende beschermer


24h GEZICHTSCRÈME

Een crème gebruikt je om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, te hydrateren, te voeden of te verbeteren. De professionele Cenzaa crèmes zijn zeer hoog geformuleerd met revolutionaire PCN2®-werkstoffen en zijn gericht op structurele huidverbetering. Alle Cenzaa 24H crèmes bieden door de hoge dosering antioxidanten, het hele jaar door bescherming tegen UV-stralen, vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.STAP 5: Vitaminecocktail zorgt voor oppepper


GEZICHTSMASKER

Cenzaa maskers zijn vitaminecocktails voor de huid. Elk Cenzaa masker zorgt voor de extra oppepper die uw huid nodig heeft. Het is uw EHBO-product bij veranderende weersomstandigheden, stress en weinig slaap. De huid wordt tijdelijk afgesloten waardoor het ervoor zorgt dat vocht en warmte worden vastgehouden waardoor afvalstoffen beter worden verwijdert. Net als bij sporten is regelmatig gebruiken van een masker de absolute garantie voor huidverbetering.

Gezichtsmasker


Huidbescherming

STAP 6: Bescherm je huid tegen UV stralen


HUIDBESCHERMING

Er wordt wel gezegd dat 90% van de verouderingsproblemen van de huid veroorzaakt wordt door de zon. Maak er een gewoonte van om uw huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter, zoals de Facial Protection. De Cenzaa crèmes en BB creams zijn allemaal voorzien van een natuurlijk filter. Ook in de winter (ook als het bewolkt is!) is het belangrijk uw huid te beschermen tegen straling.

 

Zonlicht is goed voor vorming van vitamine D. Maar te veel zonlicht kan ernstige huidschade opleveren en veroudert zonlicht altijd de huid! Goede zonbescherming is dus een absolute noodzaak om huidveroudering tegen te gaan. Maak er daarom een gewoonte van om de huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter, zoals de Facial Protection of een BB Cream.