Voeding


Wil je een gezond lichaam en dus ook een gezonde huid? Dan is het essentieel dat het hele lichaam in balans is. Voeding speelt hierbij een grote rol. Het lichaam moet zo min mogelijk belast worden met stoffen waar het geen antwoord op heeft. Zo puur en zo gezond mogelijk eten, in de juiste combinaties, geven je heel veel voordelen voor de huid.

Door de combinatie: een gezond voedingspatroon, een gebalanceerde levensstijl en een effectief huidverzorgingsprogramma, zijn we in staat om, samen met jou, een gezonde huid op te bouwen en maximaal resultaat te behalen!


Superfoods

‘Superfoods’ is een verzamelnaam voor een reeks planten en vruchten die rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen zoals proteïnen, mineralen, vitaminen, enzymen, antioxidanten en aminozuren. Superfoods bevatten meer dan twaalf positieve eigenschappen voor de gezondheid en worden gebruikt in zowel de voedingswereld als in cosmetica. Bij Cenzaa maken we in tal van producten dankbaar gebruik gemaakt van de kracht van Superfoods. De Cenzaa Superfoods, ook wel Phytoceuticals genoemd, hebben een krachtige werking en bevatten daarnaast ook geneeskundige krachten. Deze Superfoods voor de huid zijn de perfecte en natuurlijke manier om voor maximaal herstel te zorgen. Bij de Superfoods van Cenzaa kun je denken aan Ginkgo Biloba, Acaibes, Granaatappel, Cranberry, Quinoa en Guarana."

Superfoods


Nutraceuticals

"KRUIDEN VOEDINGSSUPPLEMENTEN VOOR EEN MOOIE HUID!

Onze huid is niet zomaar een beschermend laagje. Het is eigenlijk een indrukwekkend orgaan! Net als bij onze andere organen is goede voeding, om een mooie jonge huid te behouden, noodzakelijk. 

Jouw huid is een weerspiegeling van jouw inwendige gezondheid. Vandaar dat Cenzaa unieke Nutraceuticals heeft ontwikkeld om de huid te verbeteren. Schoon van binnen zorgt samen met jouw huidverbeteringsproducten voor het gewenste huidresultaat!"Biologische thee

"Met de biologische smaakmakers van Cenzaa maakt je een verrukkelijke ontdekkingsreis. Geniet iedere dag van exotische kruidenmelanges. Deze 100% biologische smaakmakers, met de traditionele heilzame samenstellingen, hebben positieve effecten op de huid. De Cenzaa theeën bevatten geen toevoegingen en blijven daardoor licht van kleur. Zij zijn rijk aan ontstekingsremmende stoffen, helpen huidbeschadiging als gevolg van vrije radicalen voorkomen, werken preventief op het ontstaan van rimpels en herstellen jouw algehele gezondheid en schoonheid. Het zorgt er dus uiteindelijk van binnenuit voor dat je een mooiere huid krijgt!"

Cenzaa Dream Tea