MAYEE Vitamin C Serum 30 ml

Total Vitamin Power Shot

 

Ik ben een rijk olie serum. Mijn krachtige formule met vitamine C laat jouw huid stralen.

 

Ik ben een revolutionair vitamine C serum en ben verrijkt met een effectieve, stabiele vorm van Vitamine C. Daarnaast bevat ik actives als Vitamine E, Argan olie en Canola olie.

 

Een powershot vol vitamines welke je huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf,  UV-beschadiging herstelt, vroegtijdige huidveroudering helpt te voorkomen, de elasticiteit van jouw huid verbetert en pigmentvlekjes helpt te vervagen.

 

Gebruik mij dagelijks en geniet van een zichtbaar stralender en egalere huid.

 

✓ Ik bescherm jouw huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf

 

✓ Ik ben jouw vitamineboost die iedereen nodig heeft

 

✓ Ik help om vochtverlies en vroegtijdige huidveroudering te voorkomen

 

✓ Ik draag bij aan een stevigere, egalere en jong uitziende huid

Total Vitamin Power Shot

€ 41,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

WHAT I DO FOR YOU


Ik ben een revolutionair vitamine C serum en ben verrijkt met een effectieve, stabiele vorm van Vitamine C. Daarnaast bevat ik actives als Vitamine E, Argan olie en Canola olie. Een powershot vol vitamines welke je huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf,  UV-beschadiging herstelt, vroegtijdige huidveroudering helpt te voorkomen, de elasticiteit van jouw huid verbetert en pigmentvlekjes helpt te vervagen.

 

Gebruik mij dagelijks en geniet van een zichtbaar stralender en egalere huid.

 

  Ik bescherm jouw huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf

 

  Ik ben jouw vitamineboost die iedereen nodig heeft!

 

  Ik help om vochtverlies en vroegtijdige huidveroudering te voorkomen

 

  Ik draag bij aan een stevigere, egalere en jong uitziende huid!

KEY INGREDIËNTS


Ascorbyl Tetraisopalmitate
Een bijzonder stabiele, in olie oplosbare, vitamine C. De vitamine C komt vrij en wordt actief als deze wordt aangebracht op de huid. Ascorbyl Tetraisopalmitate heeft een krachtige antioxidatieve werking, bestrijdt hyperpigmentatie en stimuleert de productie van collageen waarmee het vroegtijdige huidveroudering helpt te voorkomen en de huid jong en stralend maakt.
Canola Oil
Van vitamine E en K is bekend dat ze helpen bij het verminderen van huidproblemen zoals acne, fijne lijntjes en rimpels en laat nou net Canola-olie rijk zijn aan deze twee vitamines! Canola-olie ondersteunt de gezondheid van je huid aanzienlijk en heeft het vermogen vlekjes en onzuiverheden te verminderen. Het bevat tevens een hoog gehalte aan essentiële vetzuren die nuttig zijn voor de droge huid en schilfertjes laat verdwijnen als sneeuw voor de zon! Een multifunctionele olie met onmiskenbare huidvoordelen.
Vitamine E
De partner in crime van Vitamine C:
Net als Vitamine C is Tocopherol (vitamine E). een krachtige antioxidant. Hiermee wordt je huid beschermd tegen oxidatieve schade, zoals schade veroorzaakt door UV-straling, luchtvervuiling en stress. Door je cellen hiertegen te beschermen zal je huid minder snel verouderen.
Camelina Sativa Oil
Camelina Oil  is een multi-purpose olie rijk aan vitamine E en omega 3 vetzuren. Deze natuurlijke olie heeft een sterk verzachtende en hydraterende werking en creëert een smooth gevoel op de huid.
Dankzij het hoge Vitamine E gehalte helpt het bij vermindering van fijne lijntjes en rimpels en biedt het uitstekende anti-aging eigenschappen.
Argan Oil
Argan oil is een natuurlijke olie vol antioxidanten, vitamine E en essentiële vetzuren. Deze superfood voor de huid heeft sublieme anti aging eigenschappen, hydrateert de huid optimaal en herstelt zelf de meest droge huid.
ingredients: Canola Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Olus Oil, Tocopherol, Shea Butter, Ethyl Esters, Parfum, Camelina Sativa Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Citric Acid

 

HOW TO USE


• Knijp in het pipetje zodat het zich vult met mij en druppel in je hand. Laat de punt van de pipet daarbij geen contact maken met de huid. 

 

• Je hebt maar een druppel (ongeveer ter grootte van een blauwe bes) van mij nodig. Breng mij dun aan op een gereinigd gezicht, bij voorkeur na het gebruik van een exfoliant.

 

• Laat mij twee minuutjes inwerken zodat ik goed door de huid word opgenomen en sluit af met je favoriete MAYEE crème en SPF.


Suuz Skincare

Sterrenkroos 62, Zwolle

info@suuz-skincare.nl

 

Openingstijden:
Maandag: 09.00 u - 17.00 u

Dinsdag: gesloten

Woensdag: 9.00 u - 14.00 u

Donderdag: 9.00 u - 17.00 u

Vrijdag: 09.00 u - 14.00 u

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten


ANBOS Suuz Skincare

Ik sta geregistreerd bij de ANBOS als één van de 5000 gediplomeerde schoonheidsspecialisten van Nederland. Hiermee bied ik basis- én specialistische behandelingen die in sommige gevallen vergoed worden.