Profusion

OOGVERBLINDENDE RESULTATEN BIJ HUIDWENSEN EN HUIDPROBLEMEN

Structurele huidverbetering genereren en deze verbeteringen behouden? De Cenzaa Profusion serie is een luxe gezichtsproductlijn en is de ‘huidspecialist’ voor uitdagende huidwensen en –problemen. Deze superieure producten zorgen voor revolutionaire cosmedische huidverbetering. Perfect in te zetten als aanvulling op de dagelijkse verzorging of te gebruiken tijdens een Cenzaa Skinkuur. Naast de behandeling in de praktijk is een ondersteunende thuisbehandeling vaak noodzakelijk om maximaal resultaat te behalen en te behouden. 

 

*Profusion producten hebben een witte verpakking.


Cenzaa Skin Solution


"De Cenzaa Skin Solution serie is een luxe productlijn met als doel jouw specifieke huidwensen en huidproblemen met speciale thuisproducten doeltreffend en effectief te behandelen! De superieure producten van de Skin Solution serie zijn een perfecte aanvulling op jouw dagelijkse verzorging of te gebruiken tijdens een Cenzaa Skinkuur. Door gebruik te maken van de laatste laboratorium technologieën stapt Cenzaa met de Skin Solution serie in het tijdperk van revolutionaire huidverbetering!"

Cenzaa Age Repair


"Ogen, hals en decolleté zijn de eerste plaatsen waar tekenen van stress, vermoeidheid en vroegtijdige veroudering zichtbaar zijn. Deze huidgebieden hebben gespecialiseerde verzorging nodig om er gezond en vitaal uit te blijven zien. Door de Cenzaa Age Repair producten wordt de rijpere huid direct gelift, gestimuleerd en stralender door de unieke samenstelling van Laser-Like Lifting, DNA-herstel en Photo-Age bescherming. Zo blijft jouw leeftijd jouw best bewaarde geheim!"

Cellulair Repair


"De Cenzaa Cellular Repair producten brengen de meest overgevoelige, beschadigde, droge en geïrriteerde huidtypen onmiddellijk in balans. Celvernieuwing, bescherming, kalmering en herstel van de huidbarrière zijn kernwoorden voor deze productserie welke huidverbetering en een comfortabel gevoel biedt. Door de unieke samenstelling zal de huid herstellen voor een zichtbaar egale en gezonde huid!"

Nutraceuticals


"KRUIDEN VOEDINGSSUPPLEMENTEN VOOR EEN MOOIE HUID!

Jouw huid is een weerspiegeling van jouw inwendige gezondheid. Vandaar dat Cenzaa unieke Nutraceuticals heeft ontwikkeld om de huid maximaal te verbeteren. Schoon van binnen zorgt samen met jouw huidverbeteringsproducten voor het gewenste huidresultaat."

Andere Categorieën


Skincare

23 Skincare producten


Body & Soul

Luxe producten voor lichaam en geest!


Lifestyle

Luxe producten voor in huis!Profusion

Gezichtsproductlijn voor huidwensen en huidproblemen.


Exclusive skincare

Onder andere beauty cases & boxes!


Private Collection

Laat u verrassen en verleiden!