Cenzaa Lifestyle

TOVER UW HUIS OM TOT EEN RUSTGEVENDE OASE!
Kwaliteit, sfeer en de bijzondere beleving van de Cenzaa Lifestyle collection zorgen voor een ultiem comfortabele, rustgevende beleving in uw eigen huis. Laat u meevoeren op een sensationele geurreis. Door het unieke samenspel van verschillende geuren zal uw huis een serene sfeer uitademen en vindt u het rustpunt in uzelf terug.

Cenzaa Dream Tea


Maak een verrukkelijke ontdekkingsreis met de vier biologische smaakmakers van Cenzaa. Uw papillen worden getrakteerd op overheerlijke en pure ingrediënten. Haal de Taste of Cenzaa in huis en reis in gedachten af naar prachtige droombestemmingen.

Cenzaa Sweet Sensation


De Cenzaa Caramel Sensation is een heerlijke (alcoholvrije) caramelsiroop die speciaal bedoel is om warme dranken een bijzondere smaak te geven. De Caramel Sensation is een tasty traktatie van uzelf, welverdiend na een lange werkdag, als aperitief na het diner of gewoon omdat u er zin in heeft.

Cenzaa Scented Candle


Tover uw eigen huis om tot een rustgevende omgeving met de zachte geurnoten van de Serenity Candles. Door het samenspel van verschillende geuren die zich tijdens het opbranden van de kaars verspreiden vindt u het rustpunt in uzelf terug.

Cenzaa Fragnance Sticks


Laat u meevoeren op een sensationele geurreis in uw eigen huis. Creëer een ontspannen en serene sfeer in uw woonkomer, slaapkamer of badkamer met de Amazing Mood Sticks van Cenzaa. De twee unieke geuraroma's van de Fragnance Sticks collectie zorgen voor een geweldige geurbeleving en bevorderen het 'feel good' -gevoel!

 

Cenzaa Home Fragnance


Kom tot rust met de luxe linnensprays van Cenzaa en creëer met het geuraroma 'Happiness' de frisheid van de lente en de zachtheid van de zomer. De warme geurnoten van 'Sleep' nemen u in uw droom mee naar een prachtige bloementuin. Met de Cenzaa Home Fragnance collectie ontstaat er een serene ambiance waardoor lichaam en geest van een welverdiende (nacht)rust genieten.

Andere Categorieën


Skincare

23 Skincare producten


Body & Soul

Luxe producten voor lichaam en geest!


Lifestyle

Luxe producten voor in huis!Profusion

Gezichtsproductlijn voor huidwensen en huidproblemen.


Exclusive skincare

Onder andere beauty cases & boxes!


Private Collection

Laat u verrassen en verleiden!