Cenzaa Body & Soul

LOVE YOUR BODY AND SOUL!

"Cenzaa laat je kennis maken met traditionele wellnessrituelen uit oosterse culturen. Laat je meevoeren naar andere werelden en ontdek een serie excellente lichaamsproducten die jouw huid heerlijk verzorgen en jouw lichaam en geest prikkelen en verkwikken."

Cenzaa Sacred Wash Away


Waan je in de luxe wereld van spa en wellness in jouw eigen badkamer. De traditionele reinigingsrituelen met weldadige geursensaties zorgen voor ontspanning en zuivering van lichaam en geest. De unieke Cenzaa Wash Away collectie bevat een body scrub met slib uit de Nijl en een all-in-one douchegel en shampoo.

Cenzaa Body Scrub


Het reinigen en verzorgen van de huid met ontspannende badrituelen is gebaseerd op eeuwenoude tradities uit het verre oosten. De heerlijke geurende Cenzaa Bath & Body Scrub collectie laat u kennis maken met zoutkristallen uit het Himalaya gebergte en prachtige Ayurvedische badoliën.

Cenzaa Body Care


Ervaar iedere dag een moment van wellness met de heerlijk verzorgende bodyproducten van Cenzaa! Cenzaa Body Relief geeft u huid extra aandacht met hydraterende, voedende en verzorgende pure ingrediënten voor een zijdezachte en stralende huid. Laat u meevoeren en geniet van de heerlijke geuraroma's met een positieve werking op uw huid, lichaam en geest.

Cenzaa Hand & Foot


 Traditionele wellnessrituelen uit oude culturen heeft Cenzaa vertaald naar eigentijdse producten. In de Hand & Foot collectie ontdekt u de luxe texturen en bijzondere Aziatische ingrediënten die uw handen en voeten trakteren. Creëer elke ochtend een bijzonder moment en ervaar 's avonds de weldadige en kalmerende geurnoten voor pure ontspanning.

Cenzaa Fragnance


Beleef de mysterieuze en sensationele geuren van Cenzaa Body Mist. Laat u meevoeren op een luxueuze droomreis met de vier intense geurcomposities. Vernevel de verrassende geur over uw lichaam en ervaar de unieke beleving van Cenzaa!

Cenzaa Bath Experience


Gun uzelf een moment van pure ontspanning met Cenzaa Bath Experience. Deze heerlijk verzorgende badoliën zorgen ervoor dat het nemen van een bad een sensationeel Ayurvedisch ritueel wordt met de vier aangename Cenzaa aroma's. Geniet, ontspan en ervaar de rijkdom van pure oliën die uw huid voeden en verzachten.

ANDERE CATEGORIEËN


Skincare

23 Skincare producten


Body & Soul

Luxe producten voor lichaam en geest!


Lifestyle

Luxe producten voor in huis!Profusion

Gezichtsproductlijn voor huidwensen en huidproblemen.


Exclusive skincare

Onder andere beauty cases & boxes!


Private Collection

Laat u verrassen en verleiden!