Stap 3: Powers / Ampullen

De meest krachtige dosis cosmeceuticals voor maximale huidverbetering!


Moet ik een serum gebruiken?

Dat is een vraag die vaak door mijn klanten gesteld wordt. Een vraag die ik met een volmondig "ja" beantwoord! Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Voorkomen van rimpels? Versteviging van de huid? Gevoelige huid? Het Cenzaa serum programma is speciaal ontwikkeld om de individuele wensen en aanzien van huidverbetering doelgericht te behandelen.

"Een serum, oftewel ‘Power’ is een dunne fluid en bevalt de meest krachtige dosis actieve werkstoffen en dringt dankzij de speciale PCN2 formule, sneller en dieper in de huid. Voor iedere huid is er een serum die de huid verbetert, rimpels vermindert, oppept, lichter maakt of beschermt. Een paar geconcentreerde druppels zijn super-efficiënt. Het verschil tussen crèmes en serums is dat de laatste veel meer actieve ingrediënten bevat. Een serum is als een levensverzekering voor uw huid: hoe eerder u ermee begint, hoe beter en langer de huid in goede conditie blijft!"

Ampullen kuur


Dé mini-kuur voor thuis. Speciaal voor als jouw huid wat extra's nodig heeft. Elke huid heeft eens in de zoveel tijd een boost nodig aan extra werkstoffen!

Illuminating Skin Peel


Zie je huid verbeteren door de versnelde celvernieuwing. Je huidstructuur wordt verfijnd. Een mooie egale huid ontstaat door de diepe reiniging van de poriën. De ultieme huidopepper!

Dit product wordt gebruikt als een serum, maar is een peeling voor dagelijks gebruik! 

Andere Categorieën


Stap 1: Reiniging

Stap 2: Dieptereiniging

Stap 3:Powers/AmpullenStap 4: Dag/nachtverzorging

Stap 5: Maskers

Stap 6: Bescherming