Webshop Suuz Skincare


De Cenzaa producten zijn krachtig en toch ook mild voor de huid. De natuurlijke, beschermende functie van de huid blijft altijd intact. Wanneer onze Cenzaa producten in aanraking komen met de huid gebeurt er, na gebruik van ongeveer 6 weken, iets bijzonders. Cenzaa herprogrammeert de huid, wat resulteert in schone, verslavingsvrije en gezonde huid. Een gezonde en stralende huid krijgt dan een andere betekenis!

 

Gezichtsverzorging is een absolute must om huidveroudering tegen te gaan. Hieronder vind je tal van producten die bij ons te bestellen zijn die daarbij helpen.

 

Via het menu kun je alle webshop-categorieën bekijken, en onderaan deze pagina vind je een overzicht van alle Cenzaa producten.

Je kunt je bestelling laten versturen of komen ophalen, en het wordt altijd verzorgd voor je ingepakt. Is het een cadeau? Laat het dan even weten, dan pakken we het extra feestelijk voor je in!

 

Mocht je advies nodig hebben neem dan contact op telefonisch of per e-mail.

Cenzaa beauty producten


Bag-in-bottle
Uniek bag-in-bottle systeem

Cenzaa is ’s werelds enige cosmeticamerk dat huidverbetering, cosmedische huidtherapie en wellness combineert.

 

Gebruik dagelijks de Cenzaa producten volgens het 6-stappenplan, zodat jouw huid optimaal verzorgt wordt waardoor maximale huidverbetering mogelijk is. Wanneer je naast de ‘buitenkant’ jouw ‘binnenkant’ verzorgt met pure, gezonde voeding, zul je zien dat jouw huid met een aantal weken meer gaat stralen en egaler wordt! 

 

Om het je nog gemakkelijker te maken vindt je het unieke Cenzaa 6 stappen huidverbeteringsprogramma op al jouw Cenzaa producten.

 

Onderzoeken wijzen uit dat ongeveer 50% van het resultaat behaald wordt hier in de Cenzaa schoonheidssalon, andere 50% thuis met de juiste producten.

Shop categorieën


Stap 1: Reiniging

Stap 2: Dieptereiniging

Stap 3: Powers/AmpullenStap 4: Dag/Nachtverzorging

Stap 5: Maskers

Stap 6: Bescherming
Suuz Skincare

Sterrenkroos 62, Zwolle

info@suuz-skincare.nl

 

Openingstijden:
Maandag: 09.00 u - 17.00 u

Dinsdag: 17.00 u - 21.00 u

Woensdag: 9.00 u - 14.00 u

Donderdag: 9.00 u - 17.00 u

Vrijdag: 09.00 u - 14.00 u

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten


ANBOS Suuz Skincare

Ik sta geregistreerd bij de ANBOS als één van de 5000 gediplomeerde schoonheidsspecialisten van Nederland. Hiermee bied ik basis- én specialistische behandelingen die in sommige gevallen vergoed worden.