MAYEE Vitamine A Nightserum 15ml

67% Squalane – 0,35% Grana Active – 1% Vitamin E

 

Ik ben een krachtig nachtserum. Ik stimuleer celvernieuwing, help bij het verminderen van huidveroudering en zonschade en zorg voor een egale tint.  

 

✓ Ik help om je huid te vernieuwen, te verzachten en te egaliseren

 

✓ Ik ben krachtig in de nacht en zorg voor resultaat in de ochtend

 

✓ Ik help jouw huidstructuur en poriën te verfijnen

Krachtig nightserum

€ 39,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

WHAT I DO FOR YOU


Ik ben een echte krachtpatser die multifunctioneel werkt en huidveroudering aanpakt. Ik help zonschade te verminderen, celvernieuwing te stimuleren en zorg voor een egale teint.  Ik voel aan als een fluweelzachte en comfortabele nachtolie die de volgende dag zorgt voor een fijnere huidstructuur. Door de squaleen ben ik zelfs geschikt voor de vette en gevoelige huidjes. Ik heb het vermogen om de celvernieuwing te stimuleren waardoor jouw huid zich versneld vernieuwt. Dat zie je en dat voel je!

 

Terwijl jij lekker ligt te slapen zet ik jouw huid aan het werk. Ik vernieuw, verjong, verfijn en egaliseer je huid en zorg ervoor dat jij de volgende ochtend opstaat met een huid die super comfortabel en smooth aanvoelt. Dankzij de workout die jouw huid ‘s nachts ondergaat, kun jij overdag genieten van een huid die straalt! 

KEY INGREDIËNTS


Granactive Retinoid

De meest effectieve en veiligste vorm van vitamine A. Waar retinol de huid kan irriteren, kent Granactive Retinoid de zelfde positieve eigenschappen als retinol, maar dan zónder irritatie. Het is een bewezen effectief anti-aging ingrediënt tegen diverse tekenen van huidveroudering. Zo stimuleert het de collageenopbouw, voorkomt het de afbraak van elastine en vermindert het fijne lijntjes, rimpels en UV-schade. Granactive Retinoid zorgt voor een duidelijke verbetering van de huidtextuur en maakt je huid helderder, gladder en jeugdiger. Zelfs acne-gerelateerde symptomen zullen verminderen.

 

Defensil

Defensil is een bijzonder kalmerend en rustgevend ingrediënt. Het beschermt de huid, versterkt de huidbarrière en heeft het vermogen om een gevoelige en/of geïrriteerde rode huid onmiddellijk te kalmeren. Dankzij de toevoeging van defensil is Vitamin A Nightserum zelfs geschikt voor een gevoelige huid.

 

Plantaardig squaleen

Squaleen is geschikt voor alle huidjes, omdat onze huid dit ingrediënt herkent als huideigen. Als antioxidant is squaleen heel efficiënt in het bestrijden van vrije radicalen. Hierdoor beschermt het de huid dus tegen vroegtijdige veroudering. Daarnaast zorgt squaleen voor een optimaal huidherstel en voor een betere opname van de Granactive en vitamine E zodat deze maximaal kunnen presteren.

 

Vitamine E

Net als squaleen is tocopherol (vitamine E) een krachtige antioxidant. Hiermee wordt je huid beschermd tegen oxidatieve schade, zoals schade veroorzaakt door UV-straling, luchtvervuiling en stress. Door je cellen hiertegen te beschermen zal je huid minder snel verouderen.

 

INGREDIENTS: SQUALANE, ISOAMYL LAURATE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, ISOAMYL COCOATE, OCTYLDODECANOL, PARFUM, TOCOPHEROL, DIMETHYL ISOSORBIDE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ECHIUM PLANTAGINEUM SEED OIL, HYDROXYPINACOLONE RETINOATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL UNSAPONIFIABLES, CARDIOSPERMUM HALICACABUM FLOWER/LEAF/VINE EXTRACT

HOW TO USE


• Knijp in het pipetje zodat het zich vult met mij en druppel in je hand. Laat de punt van de pipet daarbij geen contact maken met de huid. 

 

• Je hebt maar een druppel (ongeveer ter grootte van een blauwe bes) van mij nodig. Breng mij dun aan op een gereinigd gezicht, bij voorkeur na het gebruik van een exfoliant.

 

• Laat mij twee minuutjes inwerken zodat ik goed door de huid word opgenomen en sluit af met je favoriete MAYEE crème.


Suuz Skincare

Sterrenkroos 62, Zwolle

info@suuz-skincare.nl

 

Openingstijden:
Maandag: 09.00 u - 17.00 u

Dinsdag: gesloten

Woensdag: 9.00 u - 14.00 u

Donderdag: 9.00 u - 17.00 u

Vrijdag: 09.00 u - 14.00 u

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten


ANBOS Suuz Skincare

Ik sta geregistreerd bij de ANBOS als één van de 5000 gediplomeerde schoonheidsspecialisten van Nederland. Hiermee bied ik basis- én specialistische behandelingen die in sommige gevallen vergoed worden.