CC Minerals SPF 30

3-in-1 Coverage Compact Cream

De CC velvet finish, geeft in een handomdraai een prachtige, gematteerde en egale teint. Een mooie natuurlijke look is het resultaat van Cenzaa's 3-in-1 Coverage Compact Cream!

 

De 3-in-1 Coverage Compact Cream heeft een groot anti-UVA/UVB-specrum, helpt vlekken en zichtbare poriën te verminderen, zorgt voor een egale teint en een droge poederachtige finish. De heerlijke, zachte textuur laat zich perfect uitsmeren over de huid en geeft haar een prachtige zonnige gloed. Ontdek de kracht van deze unieke 3-in-1 formule: beschermt als een zonnecrème, verspreidt als een foundation en matteert als een poeder. In een mum van tijd heb je een geweldige make-up aangebracht!   

 

€ 44,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Extra informatie


Gebruik:

De 3-in-1 Coverage Compact Cream aanbrengen vóór blootstelling aan de zon. Royaal aanbrengen en frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren en afdrogen. 

Voor een perfecte zonbescherming combineer je de producten met de Cenzaa Advanced Sun SPF 50 of de Cenzaa Sunshine Facial Protection High. Herstel je huid optimaal na het zonnebaden met de Cenzaa Silky After Sun voor langdurige zongebruinde huid.

Effecten:

  • Matteert en egaliseert de huid
  • Helpt vlekken en zichtbare poriën te verminderen
  • Prachtige finishing touch met zonnige gloed
  • Optimale UVA-UVB bescherming met SPF 30
  • Maximaal vochtherstel

 


Gerelateerde producten


Suuz Skincare

Sterrenkroos 62, Zwolle

info@suuz-skincare.nl

 

Openingstijden:
Maandag: 09.00 u - 17.00 u

Dinsdag: 17.00 u - 21.00 u

Woensdag: 9.00 u - 14.00 u

Donderdag: 9.00 u - 17.00 u

Vrijdag: 09.00 u - 14.00 u

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten


ANBOS Suuz Skincare

Ik sta geregistreerd bij de ANBOS als één van de 5000 gediplomeerde schoonheidsspecialisten van Nederland. Hiermee bied ik basis- én specialistische behandelingen die in sommige gevallen vergoed worden.