Huidverbetering

Hier kun je alle behandelingen vinden die een stap verder gaan in huidverbetering! De huid wordt "aan" gezet door verschillende behandeltechnieken en extra werkstoffen om zo de algehele conditie van de huid te stimuleren. 

Onderaan deze pagina vind je de aparte knoppen voor meer informatie over de specifieke Acne of Rosacea/Couperose behandelingen.


Skin Bomb Treatment

Dé superkrachtige facial voor een directe glow! Tijdens deze behandeling worden intensieve producten als de Mandelico Glow peel en de Spicy Skin Shock gecombineerd met de toepassing van bindweefselmassage met meerdere ampullen in 1 behandeling.  

 

 

45 min | €75
Strong & Glowy Skin

Luxe anti-age behandeling zorgt voor een mini-facelift! Door middel van een bindweefselmassage en het botulinemasker, wordt de natuurlijke productie van collageen gestimuleerd en elastinevezels versterkt. 

 

 

75 min | € 115Derma Peel Therapy

Deze combinatie van bindweefselmassage en een fruitzuurbehandeling zorgt voor een optimaal resultaat! Prachtig bij fijne lijntjes, rimpeltjes, littekens of onzuiverheden.

 

60 min | € 89,50

 

* Deze behandeling is alleen te boeken wanneer je minimaal 2 weken met de producten van Cenzaa gestart bent.Say Goodbye To Wrinkles

Alle huidverbeterende ingrediënten in één treatment! 

Een combinatie van de Strong & Glowy Skin, waarbij het Botuline Mask is verwerkt en de Derma Peel Therapy, waarin de fruitzuren en bindweefselmassage samengaan. 

 

90 min | € 130

 

* Deze behandeling is alleen te boeken wanneer je minimaal 2 weken met de producten van Cenzaa gestart bent.
Suuz Skincare

Sterrenkroos 62, Zwolle

info@suuz-skincare.nl

 

Openingstijden:
Maandag: 09.00 u - 17.00 u

Dinsdag: gesloten

Woensdag: 9.00 u - 14.00 u

Donderdag: 9.00 u - 17.00 u

Vrijdag: 09.00 u - 14.00 u

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten


ANBOS Suuz Skincare

Ik sta geregistreerd bij de ANBOS als één van de 5000 gediplomeerde schoonheidsspecialisten van Nederland. Hiermee bied ik basis- én specialistische behandelingen die in sommige gevallen vergoed worden.